Toimituskulu aina 5.90€ ja yli 59€ tilauksille ilmainen toimitus!

WashBar tassuvoide 50ml

16,90 

100% luonnolliset ainesosat, ei lisäaineita tai haitallisia kemikaaleja, vedetön. Luomu mehiläisvahaan sekoitettujen öljyjen yhdistelmä, joka kosteuttaa, suojaa ja auttaa korjaamaan pieniä ihovaurioita antibakteeristen ainesosien ansiosta. Voide imeytyy helposti jättäen hengittävän suojakerroksen anturoiden pinnalle. Vaikka lemmikkisi nuolisi tassujaan, ainesosat ovat täysin luonnollisia ja turvallisia.

Varastossa

WashBar tassuvoide 50ml

Tuoteryhmä Taqi

Kuvaus

Eläimille kehitetty – testattu ihmisillä

Suojaa sääolosuhteita vastaan

Kuumina kesäkuukausina asfalttitiet kuumenevat nopeasti. Tämä voi aiheuttaa vakavia vaurioita ja epämukavuutta koiran anturoille. Muut äärimmäiset sääolosuhteet, kuten lumi, jää ja tiesuola voivat olla vahingollisia tassuille, aiheuttaen usein anturoiden kuivumista, halkeilua ja epämukavuutta. WashBar Paw Balm tassuvoide auttaa lievittämään epämukavuutta, korjaa vaurioita, kosteuttaa, ravitsee, pehmentää ja suojaa anturoita. Imeytyy helposti ihoon jättäen hengittävän suojakerroksen. Täysin vedetön.

Hoitaa

WashBar Paw Balm tassuvoidetta voi käyttää myös karkean ja kuivan ihon hoitoon tai lievittämään pieniä infektioita mm. kuivat kyynärpäät tai ihovauriot (hyttysenpistot, pienet haavaumat ja ruhjeet, hotspot)

Kosteuttaa

  • Mehiläisvaha (luomu) suojaa, kosteuttaa ja pehmentää. Tehokasta suojaa ja hoivaa kuiville ja halkeileville anturoille
  • Kanuka-öljy, antiseptisiä ja tulehduksenvastaisia vaikutuksia
  • Copaiba-öljy, nopeuttaa pienten haavojen ja ruhjeiden paranemista
  • Aprikoosiöljy kosteuttaa ja pehmentää mm. kovettumia
  • Porkkanaöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa
  • Laventeliöljy lievittää tulehdustiloja, ihoärsytystä, hyttysenpistojen tai kuuman asfaltin, lumen ja jään aiheuttamaa arkuutta.

Käyttö:

Paw Balm on helppokäyttöinen, annostele sormenpäihin ja hiero ohut kerros anturoihin. Anna imeytyä. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä päivittäin. Koirien mielestä tassuvoide voi tuoksua herkulliselta ja ne voivat yrittää nuolla voidetta heti laittamisen jälkeen. Kaikki WashBar Paw Balm tassuvoiteen ainesosat ovat täysin turvallisia, vaikka koira nuolisi tassujaan. Säilytä pakkaus koirien ulottumattomissa.

Ainesosat:

Aprikoosiöljy
Porkkanaöljy
Mehiläisvaha (luomu)
Copaiba-öljy (luomu)
Kanuka puhdas eteerinen öljy (luomu)
Laventeli puhdas eteerinen öljy

Vaikka ainesosat ovat täysin luonnollisia, jotkut ihmiset tai lemmikit voivat olla allergisia ainesosille. Mikäli käyttö aiheuttaa ihoärsytystä tai muuta oiretta, lopeta tuotteen käyttö.

Katso mitä WashBarin perustaja Jules kertoo tassuvoiteesta