Toimituskulu aina 5.90€ ja yli 59€ tilauksille ilmainen toimitus!

Tietoja meistä

Yrityksen tarina

"Kaikki alkoi omien ja asiakkaiden koirien tarpeesta"

Vuonna 2004 koirahierontaopiskelujen jälkeen, aloitin työskentelyn koirien parissa harjoittaen koirahierontaa. Olen ollut iloinen saadessani auttaa niin monia koiria hieronnalla ja omistajien kanssa on jaettu niin ilot kuin surutkin. Vuosien saatossa moni asiakas on kysynyt suosituksia hyvistä tuotteista oman koiransa hyvinvoinnin tukemiseen. Aloin tutkimaan millaisia valmisteita markkinoilta löytyy ja yllätyin, miten paljon niitä oli tarjolla.

Myös omien koirieni hyvinvointi huoletti, nuoremmalla koirallani kun ei ole ihan priimat nivelet. Mitä enemmän perehdyin asiaan, sitä selvemmäksi kävi, että laatuerot olivat huomattavia eri tuotteiden välillä. Kaupan hyllyjen välissä tuskailu vertaillen eri tuotteita sisällysluettelon perusteella oli lähes mahdoton tehtävä ilman taulukkolaskentaa. Syvällisen perehtymisen jälkeen edessä oli taas uusia haasteita, kuten ainesosien vähyyttä, epäeettisiä ainesosia sekä hinta-laatusuhde.

Siitä syntyi idea, mahdollisimman luonnollisista ja lisäaineettomista tuotteista

Koska haluan tarjota omille koirilleni laadukkaita, eettisiä ja mahdollisimman luonnollisia tuotteita, niin samoja tuotteita voin lämpimästi suositella myös omille asiakkailleni. Ideologina on ottaa verkkokaupan valikoimiin vain tarkoin valittuja tuotteita; laadukkuus, eettisyys, raaka-aineiden luonnollisuus, puhtaus ja lisäaineettomuus, kestävä kehitys ja ympäristölliset arvot huomioiden. Edellytämme samoja periaatteita kaikilta toimitusketjumme toimijoilta. Jokainen valikoimissa oleva tuote on oman koiratiimimme ja ystävien koirien testaamia.

Näin syntyi verkkokauppa DogInMotion.

DogInMotion tarkoittaa vapaasti käännettynä ”koira liikkeessä tai liikkuva koira”. Liikkeessä pysyminen on koiralle tärkeää ja siksi myös meille, yritetään vaalia koiran liikkumista ja hyvinvointia pennusta vanhuuteen.

– Jonna & Touhutiimin Credit, Fani ja Patriot –