Toimituskulu aina 5.90€ ja yli 59€ tilauksille ilmainen toimitus!

WashBar hevos&koira palashampoo 185g

17,90 

Eläimille kehitetty – testattu ihmisillä

100% luonnolliset ainesosat, ei haitallisia kemikaaleja, biohajoava. Isompi palashampoo isommille eläimille, hevosille tai suuremmille koirille. Pesee hellävaraisesti rauhoittaen herkkää, ärtynyttä tai kutiavaa ihoa. Yksi palashampoo vastaa yli litraa nestemäistä shampoota.

 

Varastossa

WashBar hevos&koira palashampoo 185g

Kuvaus

Washbar tuotevalikoima on testattu ihmisillä, ei eläimillä.

Ainesosat ovat 100% luonnollisia ja eettisiä sekä ne voidaan jäljittää alkulähteille saakka. Ei haitallisia kemikaaleja, keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja, parabeeneja tai GMO:ta. Tuotteet ovat ekologisia, biohajoavia ja pakkausmateriaalit kierrätettäviä.

Pesee hellävaraisesti puhtaan ja kiiltävän turkin hoitaen samalla pieniä ihovaurioita. Luonnolliset aktiiviset aineosat ovat hyödyllisiä iholle. Tärkeimmät vaikuttavat aineet ovat Neem-, Manuka-, Kanukaöljy ja Sitruunamyrtti.

Myös suuret eläimet tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, silloin valinta on suurempi shampoopala. Se soveltuu hevosille, isoille koirille, naudoille, vuohille ja muulle karjalle. Soveltuu myös pennuille.

Mitä etuja verrattuna nestemäisiin shampoisiin:

  • Helppo käyttää, nestemäiset shampoot valuvat helposti maahan
  • On paljon helpompaa käyttää palasaippuaa hevosen vaikeasti tavoitettavissa paikoissa
  • Sopii myös nopeaan pesuun mm. harja ja häntä.
  • Kirkastaa valkoista karvaa, ei tarvita erillisiä shampoita eri turkkiväreille. Vaalea tai tumma – jättää ne kiiltäviksi, pehmeiksi ja hyvän tuoksuisiksi. Näyttelykoirille erinomainen luonnollinen shampoo.
  • Hoitaa ja rauhoittaa hilseilevää ihoa, ihottumaa ja muita lieviä ihovaurioita
  • Hellävarainen käsille (ihmisille, jotka saavat helposti ihottumaa tai muita iho-ongelmia)
  • Taloudellinen, yksi pala vastaa yli yhtä litraa nestemäistä shampoota
  • Helppo kuljettaa, ei vuotavia shampoopulloja
  • Biohajoava, ei rasita vesistöjä tai ympäristöä

Käyttö:

Kostuta eläin perusteellisesti ja hiero saippuaa suoraan karvaan tai vaahdota sienen avulla ja hiero karvaan. Jätä saippua vaikuttamaan 3-5 minuutin ajaksi. Jos peset hevosta tai muuta erittäin suurta eläintä, voit tehdä tämän jättämällä saippuan toiselle puolelle työskennellessäsi toisella. Vältä kosketusta silmien kanssa. Huuhtele huolellisesti.

Vaikka ainesosat ovat täysin luonnollisia, jotkut ihmiset tai lemmikit voivat olla allergisia ainesosille. Mikäli käyttö aiheuttaa ihoärsytystä tai muuta oiretta, lopeta tuotteen käyttö.

Ainesosat:

Saippuoitu kestävästi tuotettu palmuöljy
Saippuoitu kookosöljy
Kasvisglyseriini
Neemöljy
Manuka puhdas eteerinen öljy
Kanuka puhdas eteerinen öljy
Sitruunamyrtti puhdas eteerinen öljy
Titaanidioksidi

Ympäristöystävällinen pakkaamistapa kuormittaa mahdollisimman vähän luontoa. Palashampoot on pakattu kompostoitaviin ja kierrätettäviin pahvilaatikoihin.

Haluatko tietää enemmän koirien ja hevosten ihon- ja turkinhoitotuotteiden kemikaaleista, katso blogikirjoituksemme aiheesta.

Katso video miten helppoa peseminen on shampoopalalla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.