Toimituskulu aina 5.90€ ja yli 59€ tilauksille ilmainen toimitus!

Mamut Recovery 800g

39,90 

Loppuerä alennettuun hintaan, päiväys 10/22

Kova rasitus, treeni, kilpailu tai muu rasitus laittaa koiran kehon koetukselle. Siksi onkin tärkeää huolehtia koiran neste- ja energiavarastojen täydentämisestä suorituksen jälkeen. Mamut Recovery Drink sisältää koiralle kaikki oleelliset ainesosat palautumiseen rasituksen jälkeen. Toimivat ja tutkitut ainesosat.

Varasto loppu

Mamut Recovery 800g

Kuvaus

Loppuerä alennettuun hintaan, päiväys 10/22

Mamut Dog Nutrition System on korkealaatuinen täydennysrehu koirille, joka on kehitetty erityisesti kilpa- ja työkoirille. MAMUT Dog Nutrition System -tuotteet valmistetaan EU:ssa elintarvikelaatuisista ainesosista.

Kaikki ainesosat ovat WADA: n hyväksymiä.

MAMUT Recovery Drink sisältää ainesosia, jotka on suunniteltu auttamaan koiraasi elpymään nopeammin suorituksen aiheuttamista rasituksista. Ihanteellinen palautusjuoma kaikille koirille, jotka vaativat nopeaa toipumista harjoitusten tai kilpailujen välillä.

Sopii käytettäväksi monissa eri lajeissa, kuten agility, koirajuoksu, koirahiihto, valjakkourheilu, flyball, pelastuskoiralajit, koirafrisbee, metsästys, maasto- ja ratajuoksu jne.

Raskaan treenin tai kilpailun jälkeen alkaa palautumisvaihe. Palautumisen aikana täytetään kuluneet energiavarastot, korjataan elimistön rasitustilaa ja valmistaudutaan taas seuraavaan suoritukseen.

Miksi MAMUT Recovery Drink koirallesi?

  • Lihasten palautumiseen
  • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Solujen suojaaminen hapettavalta stressiltä
  • Väsymyksen vähentäminen
  • Edistää normaalia punasolujen muodostumista
  • Ainutlaatuinen koostumus, tutkituista sertifioiduista ainesosista
  • Toimivat aineosat
  • Ei keinotekoisia maku- tai väriaineita
  • Erittäin riittoisa ja edullinen per annos

Riittoisa ja edullinen käyttää, 800g pakkauksesta riittää keskikokoiselle (15-30kg) koiralle 40 annosta. Säilyy avaamattomana huoneen lämmössä parasta ennen päivään asti, avattuna käytettävä kolmen kuukauden kuluessa.

Miten Mamut Recovery toimii?

Proteiineissa on eroja. Nopeasti imeytyvät ja hyvälaatuiset proteiinit ovat tärkeitä, kun koira tarvitsee runsaasti aminohappoja lyhyessä ajassa, esimerkiksi harjoittelun jälkeen, nopeaan palautumiseen. Heraproteiini on proteiinin eli valkuaisaineen parhaimpia lähteitä ja sisältää runsaasti haaroittuneita aminohappoja, joilla on tutkitusti vaikutuksia lihaskasvuun ja lihasvaurioiden korjaamiseen. Heraproteiini on erinomainen proteiinin lähde lihasmassan rakentumiselle ja suorituksen jälkeiselle palautumiselle.

Maltodekstriini toimii nopeana hiilihydraattina, joka auttaa proteiinia ja muita palautusjuoman ainesosia imeytymään nopeasti kehon käyttöön.

Rasva auttaa energiavarastojen täydentymiseen sekä nestetasapainon ylläpitoon.

Koostumus/Sammansättning:
Valkuainen/Protein 41,1g
Rasva/Fet 14,7g
Raakakuitu/råfibre 0,55%
Tuhka/Aska 1,64%

Ravintoaineet:
Heraproteiini, maltodekstriini, lohiöljy

Annostus/Dosering:
10-20 min. suorituksen jälkeen, sekoita jauhe veteen. Erittäin kovassa rasituksessa voidaan antaa kaksi annosta päivässä.

Käyttövinkki:
Tarjoa n. 10-15min suorituksen jälkeen koiralle pieni määrä vettä. Palauttavan verryttelyn jälkeen ja noin 20-30min rasituksen lopettamisesta, tarjoa koiralle palautusjuomaa sekä loput Pre-Run Drinkistä, mikäli sitä on jäänyt ennen suoritusta.

Lue artikkelimme ”Urheilevan koiran nesteytys ja palautuminen”

Tuote on täydennysrehu eikä korvaa päivittäistä ravintoa. Keskustele eläinlääkärin kanssa mikäli koirallasi on jokin sairaus ennen täydennysrehun aloittamista. Tuotetta tulee käyttää vain terveille koirille.