Toimituskulu aina 5.90€ ja yli 59€ tilauksille ilmainen toimitus!

Mamut Pre-Run 800g

45,90 

Kova rasitus, treeni, kilpailu tai muu rasitus laittaa koiran kehon koetukselle. Siksi onkin tärkeää huolehtia koiran neste- ja energiavarastojen täydentämisestä ennen suoritusta. Mamut Pre-Drink sisältää kaikki koiralle oleelliset ainesosat nesteytykseen ja jaksamiseen rasituksessa. Toimivat ja tutkitut ainesosat.

Varasto loppu

Mamut Pre-Run 800g

Kuvaus

MAMUT Pre-Run Drink on huolellisesti valittujen ainesosien avulla tarkoitettu antamaan lihaksille energiaa ja happea väsymyksen viivästymiseen, ehkäisemään lihasten kudosvaurioita ja kuivumisen estämiseen intensiivisen harjoituksen aikana.

Kaikki ainesosat ovat WADA:n hyväksymiä.

Kova rasitus, treeni, kilpailu tai muu rasitus laittaa koiran kehon koetukselle. Siksi onkin tärkeää huolehtia koiran neste- ja energiavarastojen täydentämisestä ennen suoritusta. Sopii käytettäväksi monissa eri lajeissa, kuten agility, koirajuoksu, koirahiihto, valjakkourheilu, flyball, pelastuskoiralajit, koirafrisbee, metsästys, maasto- ja ratajuoksu jne. Koira ei hikoile samalla tavalla kuin ihminen tai hevonen, joten koirille ei pitäisi käyttää muille suunnattuja urheilujuomia.

Riittoisa ja edullinen käyttää, 800g pakkauksesta riittää keskikokoiselle (25 kg asti) koiralle n.40 annosta. Säilyy avaamattomana huoneen lämmössä parasta ennen päivään asti, avattuna käytettävä kolmen kuukauden kuluessa.

Toimivat ja tehokkaat ainesosat, ei kompromisseja.

Miksi MAMUT Pre-Run Drink on tärkeä koirille?

 • Lisäenergiaa
 • Optimoi hapen antamisen lihakseen
 • Viivästyttää väsymystä
 • Ehkäisee lihasten kudosvaurioita
 • Myötävaikuttaa punasolujen muodostumiseen
 • Auttaa pitämään yllä nestetasapainoa
 • Ainutlaatuinen koostumus, tutkituista ainesosista
 • Ei keinotekoisia maku- tai väriaineita

Mitä vaikuttavat aineet ovat ja miten ne tekevät?

 • BCAA eli haaraketjuiset aminohapot auttavat lihasmassan kasvattamisessa, estävät lihasmassan katoamista ja auttavat fyysisestä rasituksesta palautumista. Haaraketjuiset aminohapot ovat välttämättömiä aminohappoja, jotka täytyy tulla ruoasta, koska koiran elimistö ei osaa tuottaa niitä itse.
 • L-arginiini (aminohappo) lisää typpioksidin määrää kehossa, mikä laajentaa verisuonia ja mahdollistaa voimakkaamman verenvirtauksen työskenteleviin lihaksiin sekä optimoi lihasten hapensaannin ja ravintoaineiden kuljetuksen veren mukana.
 • L-karnitiini (aminohappo) on tärkeä rasva-aineenvaihdunnan aminohappo. Mikäli ei saada riittävästi L-karnitiinia, voivat sekä rasvanpoltto että suorituskyky jäädä heikommiksi.
 • L-tauriini (aminohappo) perusominaisuuksista kropassa on säädellä solujen neste- ja kivennäisainepitoisuutta ja osallistua hermosignaalien kulkuun lihaksissa.
 • C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina eli hapettumisen estäjänä.
 • Elektrolyytit natrium, kalium, kalsium ja magnesium vaikuttavat koiran nestetasapainon säätelyyn, kramppien ehkäisyyn, palautumiseen, lihasten ja hermojen toimintaan.

Koostumus:
Raakaproteiini 67,7%
Rasva 0,72%
Raakakuitu 0,7%
Tuhka 7,6%
Natrium 1,62%
Magnesium 0,12%
Kalsium 0,12%
Kalium 0,78%

Ravintoaineet:
Lihaproteiini (nauta), maltodekstriini, elektrolyyttiseos (dekstroosi, natriumkloridi, kaliumkloridi, kalsiumkarbonaatti, magnesium), BCAA, L-arginiini, L-tauriini, L-karnitiini

Lisäaineet per 1kg:
BCAA 40g
L-arginiini 40g
L-tauriini 30g
L-karnitiini 10g
C-vitamiini 120mg

Annostus:
>25kg: 15g (1 mitta = 30g)
Yli 25kg: 30g
Jauhetta sekoitetaan veteen ja tarjotaan koiralle ainakin tuntia ennen suoritusta. Älä käytä tuotetta lepopäivinä.

Käyttövinkki:

Osan Pre-Drinkistä voi tarjota jo kilpailupäivää edeltävänä iltana sekä kilpailupäivän aaamuna (ainakin kaksi tuntia ennen suoritusta). Mikäli koiralla on pitkäkestoinen suoritus tai useita lähtöjä päivän aikana, voi juomaa tarjota suoritusten välissä n. tuntia ennen seuraavaa suoritusta. Lopun juomasta voi antaa palautusjuoman yhteydessä.

Lue artikkelimme ”Urheilevan koiran nesteytys ja palautuminen”

Tuote on täydennysrehu eikä korvaa päivittäistä ravintoa. Keskustele eläinlääkärin kanssa mikäli koirallasi on jokin sairaus ennen täydennysrehun aloittamista. Tuotetta tulee käyttää vain terveillä koirilla.