Toimituskulu aina 5.90€ ja yli 59€ tilauksille ilmainen toimitus!

Aktiivisen koiran kehonhuolto

29,00 

Mitä voisit tehdä itse oman koirasi kehonhuollon eteen? Haluaisitko oppia itse tekemään omalle pennulle, nuorelle, aikuiselle, harrastavalle tai seniorikoiralle tuki- ja liikuntaelimistön tarkastuksen? Kurssilla opit tutkimaan koirasi tuki- ja liikuntaelimistön, tekemään aktiiviset ja passiiviset venytykset, tarkistamaan liikeradat ja havainnoimaan eri tavoin muita mahdollisia tuki- ja liikuntaelinten ongelmia.

Aktiivisen koiran kehonhuolto

Tuoteryhmä

Kuvaus

Kurssilla opit tutkimaan koirasi tuki- ja liikuntaelimistön, tekemään aktiiviset ja passiiviset venytykset, tarkistamaan liikeradat, tekemään rentouttavan kotihieronnan ja havainnoimaan eri tavoin muita mahdollisia tuki- ja liikuntaelinten ongelmia. Jännittynyt ja jumiutunut koira ei käytä itseään tehokkaasti ja loukkaantumisriski kasvaa, epämukavasta olosta puhumattakaan. Koirat eivät välttämättä näytä helposti epämukavuutta ja siksi omatoiminen tutkiminen on tärkeää. Samalla saat tietoa onko koirasi keho kunnossa vai olisiko se vailla ammattilaisen apua, ennen kuin mitään isompia ongelmia syntyy.

Kenelle kurssi sopii:

Pennuille, nuorille, aikuisille, aktiivisille, harraste- ja seniorikoirille soveltuva. Ennaltaehkäisy on paras tapa välttää ongelmien kehittyminen ja omatoiminen koiran tuki- ja liikuntaelimistön tutkiminen on siihen hyvä apuväline.

Verkkokurssin sisältö:

  • Aktiiviset ja passiiviset venytykset
  • Liikkuvuusharjoitteet
  • Tuki- ja liikuntaelimistön tutkiminen
  • Tunnustelu ja liikeradat
  • Muut havainnoinnin keinot
  • Lihasten tutkiminen ja rentouttava kotihieronta
  • Treenisovellus käyttöön 6kk:n ajaksi
  • Videomateriaalien kesto yhteensä 26min
  • Kirjallinen ladattava materiaali


Kurssin kesto ja toteutus:

6kk ostopäivästä. Videomateriaalit treenisovelluksessa ovat käytössä 6kk:n ajan, kirjalliset ladattavat ohjeet jäävät ostajalle. Koko materiaali on heti käytössä (kun saat pääsyn treenisovellukseen).

Verkkokurssi toteutetaan treenisovelluksessa (Android/iOS versiot) tai web-sovelluksena. Mobiiliversiona sovellus on kätevästi aina mukana, josta ohjeet voi helposti tarkistaa. Sovelluksen käyttö on maksutonta koko verkkokurssin ajan (6kk). Saat tarkemmat ohjeet oston jälkeen ja pääsyn sovellukseen 1-2 päivän arkipäivän sisällä.

Kouluttaja:
Verkkokurssilla kouluttajana toimii Koirahieronta Maahinen/Jonna Turunen, joka on tarjonnut koirahierontaa vuodesta 2004. Harraste- ja aktiiviset koirat ovat aina olleet Jonnalle mielenkiinnon kohteena ja hän valmistui 03/2023 urheilukoirien fyysisen harjoittelun ohjaajaksi, Move Well (urheilukoirien fyysinen harjoittelu ammattilaisille) ja sen jälkeen lisäopinnoista urheilukoirien fysiikkavalmentajaksi 12/2023. Lajiharrasteita on vuosien varrella ollut vinttikoirajuoksut, eri jälkilajeja, koirafrisbee, paimennus sekä tällä hetkellä oman australianpaimenkoiran kanssa tavoitteellisesti tokoa ja noseworkia.

Lue lisää Koirahieronta Maahisen sivuilta tästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.