Toimituskulu aina 5.90€ ja yli 59€ tilauksille ilmainen toimitus!

DogInMotion Nivel+ 250g

29,90 

DogInMotion Nivel+ sisältää korkeita pitoisuuksia, optimoidussa sekoitussuhteessa, tärkeitä ainesosia tarjoten erinomaisen tuen nivelten, jänteiden, turkin ja rustojen normaalille toiminnalle koiran eri elämänvaiheissa. Nivelvaivat eivät ole vain ikääntyvien koirien ongelma, vaan niitä voi esiintyä ikään, kokoon tai rotuun katsomatta. Aktiivinen elämä, vauhdikkaat harrastuslajit, kova rasitus, ikääntyminen ja huono nivelterveys ovat perusteita täydennysrehuvalmisteiden käytölle.

Varasto loppu

DogInMotion Nivel+ 250g

Kuvaus

DogInMotion Nivel+ on monipuolinen nivelvalmiste koirille. Sisältää korkeita pitoisuuksia, optimoidussa sekoitussuhteessa, tärkeitä ainesosia tarjoten erinomaisen tuen nivelten, jänteiden ja rustojen normaalille toiminnalle koiran eri elämänvaiheissa. Nivelvaivat eivät ole vain ikääntyvien koirien ongelma, vaan niitä voi esiintyä ikään, kokoon tai rotuun katsomatta.

Nivel+ käyttökohteet:
 • Aktiivinen elämä
 • Vauhdikkaat ja kuluttavat harrastuslajit
 • Kova rasitus
 • Ikääntyminen
 • Huono nivelterveys
Miksi Nivel+
 • Sertifioidut raaka-aineet ja puhtaus
 • Lääke- ja elintarvikelaatuiset ainesosat
 • Korkeat pitoisuudet
 • Glukosamiini hyvin imeytyvässä KCL muodossa
 • Eettiset raaka-aineet, ei sisällä hainevää
 • Ei sisällä lisättyjä täyte-, väri-, säilöntäaineita. Maittavuuden parantamiseksi lisätty luonnollista liha-aromia
 • Jauhe, helppo annostella ruuan joukkoon
 • Valmistettu EU:ssa
Ainesosat:

Glukosamiini KCL, joka on yksi parhaiten imeytyvistä ja hyväksikäytettävistä glukosamiinin muodoista.

Kehossa luonnostaan oleva aine, joka toimii yhtenä rakenneosana rustoille, nivelten pinnoille, nivelnesteelle ja selän välilevyille.

MSM

Tärkeä kollageenin muodostumiselle. Kollageeni on vahva valkuaiskuitu, joka takaa hyvin monien sidekudosten, mm. rustokudoksen, ihon, karvojen, kynsien ja monien muiden kehon rakenteiden joustavuuden.

Kondroitiinisulfaatti

Yksi ruston rakennusaineista, joka sitoo vettä rustokudokseen. Nivelneste eli synoviaalineste sisältää runsaasti hyaluronihappoa ja kondroitiinisulfaattia, joka vaikuttaa nivelissä kuin iskunvaimentaja ja voiteluaine.

Hyaluronihappo
Nivelnesteen normaali ainesosa, jonka määrä kuitenkin vähenee tulehduksessa. Negatiivisen sähköisen varauksensa ansiosta hyaluronaanilla on kyky sitoa erittäin runsaasti vettä, toimien nivelessä voiteluaineena.

Viherhuulisimpukka (Perna Canaliculus)
Useissa tutkimuksissa on osoitettu, että viherhuulisimpukkauutetta saavien koirien kivut ovat vähentyneet ja nivelten liikkuvuus on parantunut. Viherhuulisimpukan aktiiviaineilla on todettu tulehduksellisuutta hillitsevä (anti-inflammatorinen) ja ruston kuntoa ylläpitävä vaikutus.

Mikäli koirallasi on jokin sairaus, se on tiine tai imettää, kannattaa rehulisien käytöstä keskustella eläinlääkärin kanssa.

Koostumus:

MSM 430.000mg/kg
Glukosamiini KCL 340.000mg/kg
Kondroitiinisulfaatti 30.000mg/kg
Viherhuulisimpukka 15.000mg/kg
Hyaluronihappo 1700mg/kg

Ravitsemukselliset lisäaineet:

C-vitamiini/C-sensoric 3a300 20.000mg/kg
Aromi/Arom 350mg/kg

Ravintosisältö:

Hehkutusjäännös 11,9%
Valkuainen 1,7%
Rasva 1%
Kuitu 0,1%

Päivittäinen saantisuositus:

Ensimmäiset 7 päivää / 5g per päivä sekoitettuna ruokaan

Ylläpito:

< 10kg / 1g per päivä
10-25kg / 2g per päivä
> 25kg / 3g per päivä

DogInMotionin tuotteet on valmistettu EU-alueella laadunhallintajärjestelmän GMP+, HACCP sekä ISO9001 mukaisesti. Tämä tarkoittaa rehun turvallisuuden varmistamista rehualan laadunhallintajärjestelmän avulla, jossa eläinten rehun turvallisuus on keskeinen osa elintarvikkeiden turvallisuutta. Tämä tarkoittaa, että eläinten rehuja ja ruokaa ihmisille ei voida erottaa toisistaan.