Blogikategoriat

Blogikategoriat

Vitamiinit

Vitamiinit

Valikoimissa olevat vitamiinit/kivennäiset/lisäravinteet koirille, (osa sopii myös kissoille),  eivät sisällä sokeria, keinotekoisia väri-, säilöntä- tai makuaineita. Valmistettu EU:ssa lääke- ja elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

 • Giom Multivitamiini 200g jauhe

  14,90 €

  Koira tarvitsee lisäravinteita jos ravinnosta ei saada riittävästi vitamiineja ja kivennäisiä. Esimerkiksi kotiruokinnan, kovan rasituksen, ikääntymisen, tiineyden ja imetyksen tai sairauksien yhteydessä voi olla lisääntynyt vitamiinien ja kivennäisaineiden tarve. 

 • Giom Kalsium + D3 vitamiini...

  7,90 €

  Kalsium on luuston ja hampaiden tärkeimpiä rakennusaineita. Kalsium osallistuu myös lihasten ja hermoston toiminnan ylläpitoon. Aktiiviset harrastekoirat, tiineet tai imettävät, luunmurtumissa tai koti- ja raakaruokaa syövät voivat hyötyä kalsiumvalmisteesta. 

  Loppu
 • Giom Biotin Forte 200g jauhe

  14,90 €

  Koiralle iho- ja karvaongelmiin, kuiville anturoille ja halkeileville kynsille. Erinomainen lisä näyttelykoirille turkin ja ihon hyvinvointiin tai karvanlähdön aikaan käytettäväksi. 

 • Giom L-Karnitiini Active...

  19,90 €

  L-karnitiinia tarvitaan rasvan muuttamiseksi energiaksi, joka on koiran tärkein tapa tuottaa energiaa. Karnitiinin on todettu vähentävän maitohappokynnystä ja siksi urheilu- ja työkoirat voivat saada siitä hyötyä. L-karnitiini vahvistaa sydänlihaksen supistumista, lisää kestävyyttä rasituksessa ja hapenottokykyä. Tämän vuoksi L-karnitiinia käytetään myös sydänsairauksien hoidossa. L-karnitiini auttaa pysymään normaalipainossa ja ylläpitämään rasvatonta lihasmassaa.