WashBar Itch, kutinaa rauhoittava shampoo 250ml

Ainesosat ovat 100% luonnollisia ja eettisiä sekä ne voidaan jäljittää alkulähteille saakka. Ei haitallisia kemikaaleja, keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja, parabeeneja tai GMO:ta. Tuotteet ovat ekologisia, biohajoavia ja pakkausmateriaalit kierrätettäviä. 

Kutiava iho on yksi koirien yleisimmistä ongelmista, joten viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on käyttää ongelmaa lisääviä tuotteita. Kutisevan ihon hoitoon käytettävissä olevat shampoot ovat usein täynnä kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa enemmän ongelmia koiran herkälle iholle. WashBar shampoo on suunniteltu lievittämään kutinaa ja rauhoittamaan ihoa.

23,90 €
Sisältää alv:n

Washbar tuotevalikoima on testattu ihmisillä, ei eläimillä.  

Ainesosat ovat 100% luonnollisia ja eettisiä sekä ne voidaan jäljittää alkulähteille saakka. Ei haitallisia kemikaaleja, keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja, parabeeneja tai GMO:ta. Tuotteet ovat ekologisia, biohajoavia ja pakkausmateriaalit kierrätettäviä.

Kutiava iho on yksi koirien yleisimmistä ongelmista, joten viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on käyttää ongelmaa lisääviä tuotteita. Kutisevan ihon hoitoon käytettävissä olevat shampoot ovat usein täynnä kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa enemmän ongelmia koiran herkälle iholle.

Kutina voi johtua monista ongelmista ja voi johtaa ihovaurioihin, kuten kaljuihin laikkuihin, naarmuihin ja muihin pinnallisiin vaurioihin. WashBar shampoo on suunniteltu lievittämään kutinaa ja rauhoittamaan ihoa.

Shampoon kasviuutteet sisältävät kversetiinia (luonnollinen antihistamiini) ja C-vitamiinia (luonnollinen antioksidantti). Ne hoitavat pieniä iho-ongelmia rauhoittamalla kutiavaa ja kipeää ihoa.

Shampoo sisältää myös Uuden-Seelannin puhdasta manuka- ja laventelin eteeristä öljyä. Nämä öljyt tunnetaan antibakteerisista, sienenvastaisista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan helpottamalla lievän allergian aiheuttamaa tulehdusta ja epämukavuutta.

Käyttöohje:

Kastele koiran turkki kauttaaltaan. Annostele tarvittava määrä shampoota suoraan turkkiin. Hiero hellävaraisesti shampoo turkkiin ja anna vaikuttaa 3-5min. Huuhtele lämpöisellä vedellä, kunnes vesi in kirkasta. Käytä 2xviikossa kunnes kutina helpottaa. Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä eläinlääkäriin.

Tämä shampoo on sulfaattivapaa ja siksi matalasti vaahtoava. Huuhtoutuu helposti eikä tartu turkkiin. 

Ainesosat:

 • Vesi
 • Saippuoitu auringonkukka- sekä kookosöljy (luomu)
 • Glyseriini (luomu)
 • Arganöljy
 • Laventeli puhdas eteerinen öljy
 • Kakadunkukkauute (C-vitamiini)
 • Guineankukkauute (kversetiini)
 • Karanjaöljy
 • Manuka puhdas eteerinen öljy
 • Kaliumsitraatti
 • Sitruunahappo

Haluatko tietää enemmän koirien ihon- ja turkinhoitotuotteiden kemikaaleista, katso blogimme.

Tilausviitteet

chat Kommentit (0)