Toimituskulu aina 5.90€ ja yli 59€ tilauksille ilmainen toimitus!

WashBar Itch kutinaa rauhoittava shampoo 250ml

23,90 

Ainesosat ovat 100% luonnollisia ja eettisiä sekä ne voidaan jäljittää alkulähteille saakka. Ei haitallisia kemikaaleja, keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja, parabeeneja tai GMO:ta. Tuotteet ovat ekologisia, biohajoavia ja pakkausmateriaalit kierrätettäviä.

Kutiava iho on yksi koirien yleisimmistä ongelmista, joten viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on käyttää ongelmaa lisääviä tuotteita. Kutisevan ihon hoitoon käytettävissä olevat shampoot ovat usein täynnä kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa enemmän ongelmia koiran herkälle iholle. WashBar shampoo on suunniteltu lievittämään kutinaa ja rauhoittamaan ihoa.

Varasto loppu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

WashBar Itch kutinaa rauhoittava shampoo 250ml

Share on facebook
Share on email
Tuoteryhmä Taqi

Kuvaus

Washbar tuotevalikoima on testattu ihmisillä, ei eläimillä.

Kutiava iho on yksi koirien yleisimmistä ongelmista, joten viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on käyttää ongelmaa lisääviä tuotteita. Kutisevan ihon hoitoon käytettävissä olevat shampoot ovat usein täynnä kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa enemmän ongelmia koiran herkälle iholle.

Kutina voi johtua monista ongelmista ja voi johtaa ihovaurioihin, kuten kaljuihin laikkuihin, naarmuihin ja muihin pinnallisiin vaurioihin. WashBar shampoo on suunniteltu lievittämään kutinaa ja rauhoittamaan ihoa.

Shampoon kasviuutteet sisältävät kversetiinia (luonnollinen antihistamiini) ja C-vitamiinia (luonnollinen antioksidantti). Ne hoitavat pieniä iho-ongelmia rauhoittamalla kutiavaa ja kipeää ihoa.

Shampoo sisältää myös Uuden-Seelannin puhdasta manuka- ja laventelin eteeristä öljyä. Nämä öljyt tunnetaan antibakteerisista, sienenvastaisista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan helpottamalla lievän allergian aiheuttamaa tulehdusta ja epämukavuutta.

Käyttöohje:

Kastele koiran turkki kauttaaltaan. Annostele tarvittava määrä shampoota suoraan turkkiin. Hiero hellävaraisesti shampoo turkkiin ja anna vaikuttaa 3-5min. Huuhtele lämpöisellä vedellä, kunnes vesi in kirkasta. Käytä 2xviikossa kunnes kutina helpottaa. Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä eläinlääkäriin.

Tämä shampoo on sulfaattivapaa ja siksi matalasti vaahtoava. Huuhtoutuu helposti eikä tartu turkkiin.

Ainesosat:

Vesi
Saippuoitu auringonkukka- sekä kookosöljy (luomu)
Glyseriini (luomu)
Arganöljy
Laventeli puhdas eteerinen öljy
Kakadunkukkauute (C-vitamiini)
Guineankukkauute (kversetiini)
Karanjaöljy
Manuka puhdas eteerinen öljy
Kaliumsitraatti
Sitruunahappo

Haluatko tietää enemmän koirien ihon- ja turkinhoitotuotteiden kemikaaleista, katso blogimme.