Mamut Pre-Run Drink 60g

Kova rasitus, treeni, kilpailu tai muu rasitus laittaa koiran kehon koetukselle. Siksi onkin tärkeää huolehtia koiran neste- ja energiavarastojen täydentämisestä ennen suoritusta. Mamut Pre-Drink sisältää kaikki koiralle oleelliset ainesosat nesteytykseen ja jaksamiseen rasituksessa. Toimivat ja tutkitut ainesosat.

5,70 €
Sisältää alv:n

Tällä 60g annospussilla testaat helposti tuotteen maistuvuutta.

MAMUT Pre-Run Drink on huolellisesti valittujen ainesosien avulla tarkoitettu antamaan lihaksille energiaa ja happea väsymyksen viivästymiseen, ehkäisemään lihasten kudosvaurioita ja kuivumisen estämiseen intensiivisen harjoituksen aikana. 

Kaikki ainesosat ovat WADA:n hyväksymiä. 

Kova rasitus, treeni, kilpailu tai muu rasitus laittaa koiran kehon koetukselle. Siksi onkin tärkeää huolehtia koiran neste- ja energiavarastojen täydentämisestä ennen suoritusta. Sopii käytettäväksi monissa eri lajeissa, kuten agility, koirajuoksu, koirahiihto, valjakkourheilu, flyball, pelastuskoiralajit, koirafrisbee, metsästys, maasto- ja ratajuoksu jne. Koira ei hikoile samalla tavalla kuin ihminen tai hevonen, joten koirille ei pitäisi käyttää muille suunnattuja urheilujuomia.

Riittoisa ja edullinen käyttää:
60g annospussista riittää 20kg koiralle 3 annosta
(800g pakkauksesta riittää keskikokoiselle (20kg) koiralle 40 annosta)
Säilyy avaamattomana huoneen lämmössä parasta ennen päivään asti, avattuna käytettävä kolmen kuukauden kuluessa. 

Toimivat ja tehokkaat ainesosat, ei kompromisseja.

Miksi MAMUT Pre-Run Drink on tärkeä koirille?

 • Lisäenergiaa
 • Optimoi hapen antamisen lihakseen
 • Viivästyttää väsymystä
 • Ehkäisee lihasten kudosvaurioita
 • Myötävaikuttaa punasolujen muodostumiseen
 • Auttaa pitämään yllä nestetasapainoa
 • Ainutlaatuinen koostumus, tutkituista ainesosista
 • Ei keinotekoisia maku- tai väriaineita

Mitä vaikuttavat aineet ovat ja miten ne tekevät?

 • Beeta-alaniini lisää maitohappokestävyyttä ja ehkäisee kehon happamuutta.
 • Kreatiini kasvattaa voimaa ja voi auttaa kuivumiseen sekä kramppeihin.
 • BCAA eli haaraketjuiset aminohapot (leusiini, isoleusiini ja valiini) auttavat lihasmassan kasvattamisessa, estävät lihasmassan katoamista ja auttavat fyysisestä rasituksesta palautumista. Haaraketjuiset aminohapot ovat välttämättömiä aminohappoja, jotka täytyy tulla ruoasta, koska koiran elimistö ei osaa tuottaa niitä itse.
 • L-arginiini (aminohappo) lisää typpioksidin määrää kehossa, mikä laajentaa verisuonia ja mahdollistaa voimakkaamman verenvirtauksen työskenteleviin lihaksiin sekä optimoi lihasten hapensaannin ja ravintoaineiden kuljetuksen veren mukana.
 • L-glutamiini (aminohappo) lihaksistossa yleisimmin esiintyvä ja vaihdunnaltaan nopeinta. Kovan rasituksen tai sairauden yhteydessä glutamiinin tarve voi kasvaa ja on erinomainen lisä ruokavalioon.
 • L-karnitiini (aminohappo) on tärkeä rasva-aineenvaihdunnan aminohappo. Mikäli ei saada riittävästi L-karnitiinia, voivat sekä rasvanpoltto että suorituskyky jäädä heikommiksi.
 • Tauriini (aminohappo) perusominaisuuksista kropassa on säädellä solujen neste- ja kivennäisainepitoisuutta ja osallistua hermosignaalien kulkuun lihaksissa.
 • Sitrulliinimalaatti (aminohappo) edesauttaa hyvää suorituskykyä, ehkäisee happamuutta ja edesauttaa veren virtausta työskenteleviin lihaksiin ja optimoi niiden hapensaantia.
 • E- ja C-vitamiinit toimivat elimistössä antioksidantteina eli hapettumisen estäjänä. 
 • Elektrolyytit kalium, kalsium ja magnesium vaikuttavat koiran nestetasapainon säätelyyn, kramppien ehkäisyyn, palautumiseen, lihasten ja hermojen toimintaan.
 • B-vitamiinit osallistuvat energiaravintoaineiden hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen aineenvaihduntaan.

Koostumus per 100g:

Kreatiini 8g
BCAA 4g
L-glutamiini 4g
L-arginiini 4g
Tauriini 4g
L-sitrulliinimalaatti 2g
Beeta-alaniini 2g
Asetyyli L-karnitiini 1g

Ravintoaineet

Lihaproteiini (nauta), dekstroosi, maltodekstriini, vitamiiniseos (l-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, dl-alfa-tokoferyyliasetaatti, kalsium-d pantotenaatti , riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, pteroyyliamoglutamiinihappo, d-biotiini), elektrolyyttiseos (natriumkloridi, kaliumsulfaatti, kalsiumvetyfosfaatti, magnesiumoksidi), kreatiini, BCAA, L-glutamiini, L-arginiini, tauriini, L-sitrulliinimalaatti, beeta-alaniini, asetyyli L-karnitiini.

Lisäaineet per kg:

Natrium 21g, Kalium 6,2g, kalsium 3,8g, magnesium 0,6g, C-vitamiini 480mg, niasiini 96mg, E-vitamiini 72mg, pantoteenihappo 36mg, B6-vitamiini 8,5mg, B2-vitamiini 8,5mg, B1-vitamiini 6,6mg, foolihappo 1199µg, biotiini 300µg, B12-vitamiini 14,7µg

Ainesosat:

Raakavalkuainen 51,9%, raakarasva 0,2%, raakakuitu 1,4%, tuhka 6,6%

Annostus:

10g / 10kg jauhetta sekoitetaan veteen ja tarjotaan koiralle noin 2-3 tuntia ennen suoritusta. Älä käytä tuotetta lepopäivinä.

Käyttövinkki:

Osan Pre-Drinkistä voi tarjota jo kilpailupäivää edeltävänä iltana sekä kilpailupäivän aaamuna (ainakin kaksi tuntia ennen suoritusta). Mikäli koiralla on pitkäkestoinen suoritus tai useita lähtöjä päivän aikana, voi juomaa tarjota suoritusten välissä n. tuntia ennen seuraavaa suoritusta. Lopun juomasta voi antaa palautusjuoman yhteydessä.

Lue artikkelimme "Urheilevan koiran nesteytys ja palautuminen"

Tuote on täydennysrehu eikä korvaa päivittäistä ravintoa. Keskustele eläinlääkärin kanssa mikäli koirallasi on jokin sairaus ennen täydennysrehun aloittamista. Tuotetta tulee käyttää vain terveillä koirilla. 

ASIAKASKOKEMUKSIA

"olen aikalailla 8kk juottanut Mamuttia, ja nyt pystyy jotain siitä kertomaankin.

TYKKÄÄN!

Jo siitä, kun avaa purnukat huomaa, että koostumus on täyain eri kun muissa "vastaavissa" tuotteissa. Jauhe ei ole ns. sokerimaista vaan kiinteää ja nimenomaan jauhomaista eikä se haise makealle. Annostukset ovat järkeviä, ja purnukat riittoisia! Saatiin siis kokeiluun MAMUT Recovery sekä Pre Run, näille tuotteille vahva suositus urheileville koirille, koska palautuminen on osa suoritusta!

Omat koirat siis toimivat harrastekoirina, ja niiden lajeihin kuuluu mm. Suojelu, Vepe, Haku, Toko sekä FH. Vapaa-ajalla eletään aktiivista elämää vaeltamisen, vetolajien sekö Canicrossin merkeissä. Jokseenkin fyysisyyttä vaativaa elämistä kaiken kaikkeaan siis. Koirani ovat hyvässä lihaskunnossa, ja huolehdin niiden lihashuollosta säännöllisesti. 

Omissa koirissa huomasin pian Recovery'n aloittamisen jälkeen, että nimenomaan palautuminen oli suorituksen jälkeen nopeampaa ja "helpompaa". Varsinkin Haku- sekä vetotreenien jälkeen huomasi hyvin eron, koira palautui huomattavasti nopeammin! Huomasin myös lihaksiston kiittävän, kun lihas saa tarvitsemansa palautumisen, se ei ota itteensä yhtä herkästi. Aurinkoisena kesäpäivänä jäljestellessä varsinkin pellolla, nesteytys on hyvin tärkeää! Maistuvilla tuotteilla sekin hoitui ongelmitta.

Voin lämmöllä suositella MAMUT'in tuotteita kaikille urheilukoirille kokoon ja lajiin katsomatta. Meidän tiimi luottaa MAMUT'iin myös kautena 2020" -R.Holst

Tilausviitteet

chat Kommentit (0)