Mamut Recovery Drink 60g

Kova rasitus, treeni, kilpailu tai muu rasitus laittaa koiran kehon koetukselle. Siksi onkin tärkeää huolehtia koiran neste- ja energiavarastojen täydentämisestä suorituksen jälkeen. Mamut Recovery Drink sisältää koiralle kaikki oleelliset ainesosat palautumiseen rasituksen jälkeen. Toimivat ja tutkitut ainesosat.

4,50 €
Sisältää alv:n

Tällä 60g annospussilla testaat helposti tuotteen maistuvuutta.

Mamut Dog Nutrition System tuotteet ovat korkealaatuisia täydennysrehuja koirille, jotka on kehitetty erityisesti kilpa- ja työkoirille. MAMUT Dog Nutrition System -tuotteet valmistetaan EU:ssa elintarvikelaatuisista ainesosista.

Kaikki ainesosat ovat WADA:n hyväksymiä.

MAMUT Recovery Drink sisältää ainesosia, jotka on suunniteltu auttamaan koiraasi elpymään nopeammin suorituksen aiheuttamista rasituksista. Ihanteellinen palautusjuoma kaikille koirille, jotka vaativat nopeaa toipumista harjoitusten tai kilpailujen välillä. Sopii käytettäväksi monissa eri lajeissa, kuten agility, koirajuoksu, koirahiihto, valjakkourheilu, flyball, pelastuskoiralajit, koirafrisbee, metsästys, maasto- ja ratajuoksu jne.

Raskaan treenin tai kilpailun jälkeen alkaa palautumisvaihe. Palautumisen aikana täytetään kuluneet energiavarastot, korjataan elimistön rasitustilaa ja valmistaudutaan taas seuraavaan suoritukseen. 

Riittoisa ja edullinen käyttää:
60g pussista riittää 20kg koiralle 3 annosta 
(800g pakkauksesta riittää esimerkiksi 20kg koiralle n.40 annosta)
 
Säilyy avaamattomana huoneen lämmössä parasta ennen päivään asti, avattuna käytettävä kolmen kuukauden kuluessa. 

Miksi MAMUT Recovery Drink koirallesi?

  • Lihasten palautumiseen
  • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Solujen suojaaminen hapettavalta stressiltä
  • Väsymyksen vähentäminen
  • Edistää normaalia punasolujen muodostumista
  • Ainutlaatuinen koostumus, tutkituista sertifioiduista ainesosista
  • Toimivat aineosat
  • Ei keinotekoisia maku- tai väriaineita
  • Erittäin riittoisa ja edullinen per annos

Miten MAMUT Recovery toimii?

Toimivat ja tehokkaat ainesosat, ei kompromisseja.

Proteiineissa on eroja. Nopeasti imeytyvät ja hyvälaatuiset proteiinit ovat tärkeitä, kun koira tarvitsee runsaasti aminohappoja lyhyessä ajassa, esimerkiksi harjoittelun jälkeen, nopeaan palautumiseen. Heraproteiini on proteiinin eli valkuaisaineen parhaimpia lähteitä ja sisältää runsaasti haaroittuneita aminohappoja eli leusiinia, isoleusiinia ja valiinia, joilla on tutkitusti vaikutuksia lihaskasvuun ja lihasvaurioiden korjaamiseen. Heraproteiini on erinomainen proteiinin lähde lihasmassan rakentumiselle ja suorituksen jälkeiselle palautumiselle.

Maltodekstriini toimii nopeana hiilihydraattina, joka auttaa proteiinia ja muita palautusjuoman ainesosia imeytymään nopeasti kehon käyttöön.

Rasva auttaa energiavarastojen täydentymiseen sekä nestetasapainon ylläpitoon.

L-glutamiini (aminohappo) lihaksistossa yleisimmin esiintyvä ja vaihdunnaltaan nopeinta. Kovan rasituksen tai sairauden yhteydessä glutamiinin tarve voi kasvaa ja on erinomainen lisä ruokavalioon. 

Koostumus per 100g

Energiaa 1885kJ/445kcal
Valkuainen 41g
L-glutamiini 14,1g
Hiilihydraatti 40,5g
Sokereita 4,6g
Rasva 12,9g
Tyydyttynyt 3,1g
Tyydyttämätön 2,9g
Monityydyttämätön 4g

Ravintoaineet:

Heraproteiini, maltodekstriini, lohiöljy, L-glutamiini, vitamiiniseos (l-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, dl-alfa-tokoferyyliasetaatti, kalsium-d pantotenaatti , riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, pteroyyliamoglutamiinihappo, d-biotiini)

Lisäaineet per kg:

C-vitamiini 960mg, niasiini 192mg, E-vitamiini 144mg, pantoteenihappo 72mg, B6-vitamiini 17mg, B2 17mg, foolihappo 2,4mg, biotiini 600µg, B12-vitamiini 30µg

Raakavalkuainen 36,3%, raakarasva 12%, raakakuitu 2,3%, tuhka 1,5%

Annostus:

10g / 10kg jauhetta sekoitetaan veteen ja tarjotaan koiralle rasituksen jälkeen. Erittäin kovassa rasituksessa voidaan antaa kaksi annosta päivässä. 

Vitamiinit selkokielellä:

Nikotiiniamidi, niasiini = B3-vitamiini
l-askorbiinihappo = C-vitamiini
dl-alfa-tokoferyyliasetaatti = E-vitamiini
riboflaviini = B2-vitamiini
pyridoksiinihydrokloridi = B6-vitamiini
tiamiinimononitraatti = B1-vitamiini
pteroyyliamoglutamiinihappo = foolihappo = B9-vitamiini
d-biotiini = B7-vitamiini
syanokobalamiini = B12-vitamiini
pantoteenihappo = B5-vitamiini

Käyttövinkki:
Tarjoa n. 10-15min suorituksen jälkeen koiralle pieni määrä vettä. Palauttavan verryttelyn jälkeen ja noin 20-30min rasituksen lopettamisesta, tarjoa koiralle palautusjuomaa sekä loput Pre-Run Drinkistä, mikäli sitä on jäänyt ennen suoritusta. 

Lue artikkelimme "Urheilevan koiran nesteytys ja palautuminen"

Tuote on täydennysrehu eikä korvaa päivittäistä ravintoa. Keskustele eläinlääkärin kanssa mikäli koirallasi on jokin sairaus ennen täydennysrehun aloittamista. Tuotetta tulee käyttää vain terveille koirille.

ASIAKASKOKEMUKSIA:

"olen aikalailla 8kk juottanut Mamuttia, ja nyt pystyy jotain siitä kertomaankin.

TYKKÄÄN!

Jo siitä, kun avaa purnukat huomaa, että koostumus on täyain eri kun muissa "vastaavissa" tuotteissa. Jauhe ei ole ns. sokerimaista vaan kiinteää ja nimenomaan jauhomaista eikä se haise makealle. Annostukset ovat järkeviä, ja purnukat riittoisia! Saatiin siis kokeiluun MAMUT Recovery sekä Pre Run, näille tuotteille vahva suositus urheileville koirille, koska palautuminen on osa suoritusta!

Omat koirat siis toimivat harrastekoirina, ja niiden lajeihin kuuluu mm. Suojelu, Vepe, Haku, Toko sekä FH. Vapaa-ajalla eletään aktiivista elämää vaeltamisen, vetolajien sekö Canicrossin merkeissä. Jokseenkin fyysisyyttä vaativaa elämistä kaiken kaikkeaan siis.Koirani ovat hyvässä lihaskunnossa, ja huolehdin niiden lihashuollosta säännöllisesti. 

Omissa koirissa huomasin pian Recovery'n aloittamisen jälkeen, että nimenomaan palautuminen oli suorituksen jälkeen nopeampaa ja "helpompaa". Varsinkin Haku- sekä vetotreenien jälkeen huomasi hyvin eron, koira palautui huomattavasti nopeammin! Huomasin myös lihaksiston kiittävän, kun lihas saa tarvitsemansa palautumisen, se ei ota itteensä yhtä herkästi. Aurinkoisena kesäpäivänä jäljestellessä varsinkin pellolla, nesteytys on hyvin tärkeää! Maistuvilla tuotteilla sekin hoitui ongelmitta.

Voin lämmöllä suositella MAMUT'in tuotteita kaikille urheilukoirille kokoon ja lajiin katsomatta. Meidän tiimi luottaa MAMUT'iin myös kautena 2020" - R.Holst

Tilausviitteet

chat Kommentit (0)