Mamut Recovery Drink 800g

Kova rasitus, treeni, kilpailu tai muu rasitus laittaa koiran kehon koetukselle. Siksi onkin tärkeää huolehtia koiran neste- ja energiavarastojen täydentämisestä suorituksen jälkeen. Mamut Recovery Drink sisältää koiralle kaikki oleelliset ainesosat palautumiseen rasituksen jälkeen. 

34,90 €
Sisältää alv:n

 

Maksa turvallisesti Klarnan välityksellä ja saa jopa 14vrk korotonta maksuaikaa!

 

Toimitus 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen vahvistamisesta

Mamut Dog Nutrition System tuotteet ovat korkealaatuisia täydennysrehuja koirille, jotka on kehitetty erityisesti kilpa- ja työkoirille. MAMUT Dog Nutrition System -tuotteet valmistetaan EU:ssa elintarvikelaatuisista ainesosista.

Kaikki ainesosat ovat WADA:n hyväksymiä.

MAMUT Recovery Drink sisältää ainesosia, jotka on suunniteltu auttamaan koiraasi elpymään nopeammin suorituksen aiheuttamista rasituksista. Ihanteellinen palautusjuoma kaikille koirille, jotka vaativat nopeaa toipumista harjoitusten tai kilpailujen välillä. Sopii käytettäväksi monissa eri lajeissa, kuten agility, koirajuoksu, koirahiihto, valjakkourheilu, flyball, pelastuskoiralajit, koirafrisbee, metsästys, maasto- ja ratajuoksu jne.

Raskaan treenin tai kilpailun jälkeen alkaa palautumisvaihe. Palautumisen aikana täytetään kuluneet energiavarastot, korjataan elimistön rasitustilaa ja valmistaudutaan taas seuraavaan suoritukseen. 

Riittoisa ja edullinen käyttää, 800g pakkauksesta riittää esimerkiksi 20kg koiralle n.40 annosta. Säilyy avaamattomana huoneen lämmössä parasta ennen päivään asti, avattuna käytettävä kolmen kuukauden kuluessa. 

Miksi MAMUT Recovery Drink koirallesi?

• Lihasten palautumiseen
• Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
• Solujen suojaaminen hapettavalta stressiltä
• Väsymyksen vähentäminen
• Edistää normaalia punasolujen muodostumista
• Ainutlaatuinen koostumus, tutkituista ainesosista

Koostumus per 100g

Energiaa 1885kJ/445kcal
Valkuainen 41g
L-glutamiini 14,1g
Hiilihydraatti 40,5g
Sokereita 4,6g
Rasva 12,9g
Tyydyttynyt 3,1g
Tyydyttämätön 2,9g
Monityydyttämätön 4g

Ravintoaineet:

Heraproteiini, maltodekstriini, lohiöljy, L-glutamiini, vitamiiniseos (l-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, dl-alfa-tokoferyyliasetaatti, kalsium-d pantotenaatti , riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, pteroyyliamoglutamiinihappo, d-biotiini)

Lisäaineet per kg:

C-vitamiini 960mg, niasiini 192mg, E-vitamiini 144mg, pantoteenihappo 72mg, B6-vitamiini 17mg, B2 17mg, foolihappo 2,4mg, biotiini 600µg, B12-vitamiini 30µg

Raakavalkuainen 36,3%, raakarasva 12%, raakakuitu 2,3%, tuhka 1,5%

Annostus:

10g / 10kg jauhetta sekoitetaan veteen ja tarjotaan koiralle rasituksen jälkeen. Erittäin kovassa rasituksessa voidaan antaa kaksi annosta päivässä. 

Vitamiinit selkokielellä:

Nikotiiniamidi, niasiini = B3-vitamiini
l-askorbiinihappo = C-vitamiini
dl-alfa-tokoferyyliasetaatti = E-vitamiini
riboflaviini = B2-vitamiini
pyridoksiinihydrokloridi = B6-vitamiini
tiamiinimononitraatti = B1-vitamiini
pteroyyliamoglutamiinihappo = foolihappo = B9-vitamiini
d-biotiini = B7-vitamiini
syanokobalamiini = B12-vitamiini
pantoteenihappo = B5-vitamiini

Heraproteiini on erinomainen proteiinin lähde lihasmassan rakentumiselle ja suorituksen jälkeiselle palautumiselle. Heraproteiinin imeytyy nopeasti ja sisältää paljon välttämättömiä aminohappoja. Suorituksen aikana lihaksiin varastoitunut glykogeenivarastot tyhjentyvät ja ne tulisi palauttaa tehokkaasti seuraavaa suoritusta varten. 

Maltodekstriini toimii nopeana hiilihydraattina, joka auttaa proteiinia ja muita palautusjuoman ainesosia imeytymään nopeasti kehon käyttöön. 

Rasva auttaa energiavarastojen täydentymiseen sekä nestetasapainon ylläpitoon. 

L-glutamiini (aminohappo) lihaksistossa yleisimmin esiintyvä ja vaihdunnaltaan nopeinta. Kovan rasituksen tai sairauden yhteydessä glutamiinin tarve voi kasvaa ja on erinomainen lisä ruokavalioon

Käyttövinkki:
Tarjoa n. 10-15min suorituksen jälkeen koiralle pieni määrä vettä. Palauttavan verryttelyn jälkeen ja noin 20-30min rasituksen lopettamisesta, tarjoa koiralle palautusjuomaa sekä loput Pre-Run Drinkistä, mikäli sitä on jäänyt ennen suoritusta. 

Tuote on täydennysrehu eikä korvaa päivittäistä ravintoa. Keskustele eläinlääkärin kanssa mikäli koirallasi on jokin sairaus ennen täydennysrehun aloittamista. Tuotetta tulee käyttää vain terveille koirille.

Tilausviitteet