Tutustu asiakkaiden kokemuksiin tuotteistamme.

Toimivat tuotteet ja tyytyväinen asiakas on DogInMotionille kunnia-asia, siksi haluan jakaa asiakkaidemme palautteen tuotteista kaikkien kanssa. Olen täällä teitä varten ja autan mielelläni oikean tuotteen valinnassa. 

Haluatko jakaa oman käyttökokemuksesi? Kerro se meille. Voit jakaa kokemuksesi yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. 

MAMUT Recovery ja Pre-Run Drink

"olen aikalailla 8kk juottanut Mamuttia, ja nyt pystyy jotain siitä kertomaankin.

TYKKÄÄN!

Jo siitä, kun avaa purnukat huomaa, että koostumus on täyain eri kun muissa "vastaavissa" tuotteissa. Jauhe ei ole ns. sokerimaista vaan kiinteää ja nimenomaan jauhomaista eikä se haise makealle. Annostukset ovat järkeviä, ja purnukat riittoisia! Saatiin siis kokeiluun MAMUT Recovery sekä Pre Run, näille tuotteille vahva suositus urheileville koirille, koska palautuminen on osa suoritusta!

Omat koirat siis toimivat harrastekoirina, ja niiden lajeihin kuuluu mm. Suojelu, Vepe, Haku, Toko sekä FH. Vapaa-ajalla eletään aktiivista elämää vaeltamisen, vetolajien sekö Canicrossin merkeissä. Jokseenkin fyysisyyttä vaativaa elämistä kaiken kaikkeaan siis. Koirani ovat hyvässä lihaskunnossa, ja huolehdin niiden lihashuollosta säännöllisesti. 

Omissa koirissa huomasin pian Recovery'n aloittamisen jälkeen, että nimenomaan palautuminen oli suorituksen jälkeen nopeampaa ja "helpompaa". Varsinkin Haku- sekä vetotreenien jälkeen huomasi hyvin eron, koira palautui huomattavasti nopeammin! Huomasin myös lihaksiston kiittävän, kun lihas saa tarvitsemansa palautumisen, se ei ota itteensä yhtä herkästi. Aurinkoisena kesäpäivänä jäljestellessä varsinkin pellolla, nesteytys on hyvin tärkeää! Maistuvilla tuotteilla sekin hoitui ongelmitta.

Voin lämmöllä suositella MAMUT'in tuotteita kaikille urheilukoirille kokoon ja lajiin katsomatta. Meidän tiimi luottaa MAMUT'iin myös kautena 2020" -R.Holst 

WashBar tuotteet:

”Tassuvoide tehonnut meillä myös hyvin kuiviin korvanpäihin” – Sari K. 

"Original palasaippuaa olen laittanut kuumaan veteen ja sumutinpulloon sekoittanut. Pari kertaa viikossa kynsien leikkuun yhteydessä olen tällä liuoksella pessyt koirien tassut ja viimeistelynä voidellut anturat Washbarin tassuvoiteella. En edes odottanut tälläistä vaikutusta, mutta koirani varpaanvälien ihon punoitus on hävinnyt eikä ole tullut takasin lumessa/loskassa juostessa useamman tunnin ajan. Tämä oli siis vanha vaiva, että varpaat otti itseensä märällä kelillä. En keksi muuta selitystä tälle muutokselle, ihan huikeeta!" - Tiia P.

"Tassuvoiteesta on pelkkää hyvää sanottavaa! Tuotteen levittäminen helppoa, eikä voide sotke, imeytyy todellakin nopeasti. Miellyttävä yrttinen tuoksu, joka ei ole liian voimakas. Riittoisaa. Toiminut hyvin kissoillani, jo muutaman käyttökerran jälkeen kuivuneet tassut ja varpaat tuntuivat pehmeämmiltä. Parasta tuotteessa on ehdottomasti koostumus ja nopea imeytyminen, ei sotkua voidetta levittäessä eikä rasvaisia tassun jälkiä lattioissa!" ~Viiru ja Vauhti (@viirujavauhti on instagram)

"Edillä on herkät anturat, jotka varsinkin talvella vaativat erityistä hoitoa. Tässä kuva, eipä näitä samoiksi tassuiksi uskoisi"
@edispawmarks on Instgram

Instagramissa bordercollietrio (@bordercollietrio_) testasi WashBar Original saippuapalaa "Saippua vaahtoutuu sopivan paljon ja on erittäin helppo huuhtoa pois. Fannylla oli myös pentujen jälkeen vatsassa punoitusta ja sekin väheni pesun jälkeen"

WashBar saippua asiakaskokemus

Leucillin

"Tuoksu on ihanan mieto, ei haittaa koiran nenään ollenkaan. Mielellään koirat antavat tällä korvat putsata, ei kirvele ollenkaan. Ja todellakin toimii, puhtaat korvat ja ei hiivaista tuoksua." - Tiia P.

GIOM tuotteet:

"Vitamiini jauheet on niin näppärät ja vaivattomat annostella koirien ruokiin. Eivät vierasta vitamiinijauheita lainkaan ruoan seassa. Herkästi närästävä koirani reagoi joihinkin Sinkki tuotteisiin, mutta tästä sinulta tilaamasta vitamiinijauheesta missä tätä sinkkiä oli, ei ole tullut mitään vaivaa tai komplikaatiota" Tiia P.