Yrityksen tarina

kaikki alkoi omien ja asiakkaiden koirien tarpeesta

Vuonna 2004 koirahierontaopiskelujen jälkeen, aloitin työskentelyn koirien parissa harjoittaen koirahierontaa. Olen ollut iloinen saadessani auttaa niin monia koiria hieronnalla ja omistajien kanssa on jaettu niin ilot kuin surutkin. Vuosien saatossa moni asiakas on kysynyt suosituksia hyvistä tuotteista oman koiransa hyvinvoinnin tukemiseen. Aloin tutkimaan millaisia valmisteita markkinoilta löytyy ja yllätyin, miten paljon niitä oli tarjolla. 

Myös omien koirieni hyvinvointi huoletti, nuoremmalla koirallani kun ei ole ihan priimat nivelet. Mitä enemmän perehdyin asiaan, sen selvemmäksi kävi, että laatuerot olivat huomattavia tuotteiden välillä. Kaupan hyllyjen välissä tuskailu vertaillen eri tuotteita sisällysluettelon perusteella oli lähes mahdoton tehtävä ilman taulukkolaskentaa. Syvällisen perehtymisen jälkeen edessä oli taas uusia haasteita, kuten ainesosien vähyyttä, epäeettisiä ainesosia sekä hinta-laatusuhde.

Siitä syntyi idea

Koska haluan tarjota omille koirilleni laadukkaita ja eettisiä tuotteita, niin samoja tuotteita voin lämpimästi suositella myös omille asiakkailleni. Toimintaperiaatteena on ottaa verkkokauppaan vain tarkoin valittuja tuotteita; laadukkuus, eettisyys, kestävä kehitys ja ympäristölliset arvot huomioiden. Edellytämme samoja periaatteita kaikilta toimitusketjumme toimijoilta. Jokainen valikoimissa oleva tuote on oman koiratiimimme testaama.

Näin syntyi verkkokauppa DogInMotion.

DogInMotion tarkoittaa vapaasti käännettynä ”koira liikkeessä tai liikkuva koira”. Liikkeessä pysyminen on koiralle tärkeää ja siksi myös meille, yritetään vaalia koiran liikkumista pennusta vanhuuteen.