TIETOSUOJASELOSTE

Asiakkaidemme yksityisyydensuoja on meille tärkeää ja noudatamme kaikkia yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä, Henkilötietolakia ja EU:n 25.5.2018 alkaen sovellettavaa tietosuoja-asetusta.

Rekisterinpitäjä

DogInMotion
Myntinsyrjä 10 E 15
02780 Espoo
Y-tunnus: 1716048-1

Yhteystiedot:

045 139 3228
info(at)doginmotion.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  • Asiakassuhteen ylläpitoon
  • Tilausten käsittelyyn, toimittamiseen ja arkistointiin
  • Verkkokaupan toiminnan ja palvelun kehittämiseen
  • Asiakaspalvelun tarjoamiseen ja ylläpitoon
  • Asiakaskyselyyn
  • Kohdennetun markkinoinnin tuottamiseen
  • Analytiikkaan ja tilastoimiseen
  • Väärinkäytösten estämiseen

Mistä tiedot on saatu?

Asiakkaan itsensä antamat tiedot asioidessaan verkkokaupassa

  • Nimi
  • Yhteystiedot: osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Näitä tietoja tarvitaan tilauksen toimittamista varten.
  • Maksutiedot*

*Klarna Checkout maksupalvelu, lue lisää Klarnan tietosuojasta

Palvelujen käytön perusteella ja analytiikan avulla kerätyt tiedot

  • Ostohistoria, kuten tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
  • Toimitustiedot, kuten toimitustapa ja toimitusosoite
  • Sähköpostiosoite uutiskirjemarkkinointia varten (perustuu asiakkaan suostumukseen)
  • Tuotearvostelut
  • Evästetiedot

Tunnistamistietojen, yhteystietojen ja maksutietojen antaminen on välttämätöntä ostosten suorittamiseksi DogInMotion -verkkokaupassa. Joitakin henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella esimerkiksi markkinoinnissa, kuten uutiskirje. Tilaamalla uutiskirjeen asiakas hyväksyy kyseisen henkilötietojen käsittelyn.

Henkilötietojen säilytysaika, suojaaminen ja käsittely

Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja käsittelyltä. Palvelin ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä. Henkilötietoja säilytetään vain sähköisessä muodossa. Henkilötietojen käsittely tapahtuu henkilökuntamme toimesta työtehtävien suorittamiseen liittyen tehtävän vaatimassa laajuudessa. Tietoja voidaan luovuttaa luotettaville sopimuskumppaneille, kuljetusliikkeelle tai maksunvälittäjälle. Henkilötietoja säilytetään vain tarvittavan ajan niiden käyttötarkoituksen vaatimalla tavalla. Joitakin tietoja säilytetään kauemmin lain ja säännösten (esim. kirjanpitolaki) velvoittaman ajan.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tarkastus-, kielto ja korjausoikeus 

Henkilöllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, kieltää ja korjata, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on tallennettu. Jos henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen (uutiskirjemarkkinointi) asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumuksensa. Henkilötietoja, kieltoja, korjausta tai niiden poistamista voi tiedustella sähköpostitse info(at)doginmotion.fi tai kirjallisesti postilla yrityksen osoitteeseen. 

Tietojen tarkastelu tai poistaminen edellyttää asiakkaan tunnistamista. Tietoja, joiden säilyttämiseen on lakisääteinen velvollisuus, emme pysty poistamaan. Suostumuksen uutiskirjemarkkinointiin voi peruuttaa uutiskirjeen alalaidasta tai asiakastililtä. 

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutettu

Evästeiden käyttö

DogInMotion kerää muiden verkkokauppojen tapaan automaattisesti tietoa evästeiden (cookies) avulla. Evästeillä kerättävää tietoa käytetään esimerkiksi verkkokaupan käytön analysointiin ja markkinoinnin seurantaan. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle