Touhutiimin esittely

: Touhutiimi : Kommentti: 0 Osuma: 459

Touhutiimin esittely

DogInMotionin touhutiimiin kuuluu kaksi australianpaimenkoiraa. Credit on 10-vuotias iloinen herrasmies ja kaverina puuhastelee 8-vuotias Fani tyttönen. Koirien hyvinvointi on meille ensisijainen asia ja siksi myös touhutiimimme on mukana tässä tärkeässä tehtävässä testaten hyvinvointiin liittyviä tuotteita.

Credit tuli perheeseemme ollessaan 3-vuotias. Olimme kyseisen vuoden aikana raskain sydämin joutuneet luopumaan kahdesta rakkaasta koirastamme sairauksien vuoksi. Creditin iloinen, positiivinen ja rakkaudentäyteinen luonne valtasi sydämemme aivan välittömästi, vaikka samaan aikaan suru oli pitkään läsnä edesmenneiden koirien haamuna. Elämässä on joskus kohtalon johdatusta, että se toi tämän ihanan pojan meidän iloksemme juuri tuolla kyseisellä hetkellä. Credit on aina iloinen eikä huonoja päiviä ole koskaan. Ihmisiä tervehditään avoimesti ja tutut saavat iloisen hymytervehdyksen koko hammaskaluston voimalla.

Credit

Kun Credit oli ollut meillä reilun vuoden, alkoi ajatus toisesta koirasta olemaan ajankohtainen. Olihan Credit elänyt nuoruutensa isommassa laumassa ja jotenkin vaistosimme sen kaipaavan muutakin kuin meitä ihmisiä ympärilleen. Kuin onnenpotkuna meille saapui ihana Fani tyttö, joka oli silloin reilun vuoden vanha. Heti ensimmäisestä päivästä nämä kaksi koiraa olivat kuin paita ja peppu, ihan kuin näin olisi aina ollutkin. Fani on erittäin leikkisä ja touhukas neiti. Lelujen elinikä on tämän neidin käsittelyssä hyvin lyhyt ja lelukorin sisältö koostuu oikeastaan erilaisista riepumaisista muodostelmista, entisistä leluista.

Fani

Creditin kanssa on kokeiltu monenlaisia harrastuksia entisessä ja nykyisessä kodissaan, hakua, jälkeä, koirafrisbeetä ja paimennusta. Fanin kanssa on kokeiltu hieman agilitya, koirafrisbeetä ja paimennusta. Mutta ennen kaikkea koirat ovat meidän mukana kun liikumme ja matkustamme, osana perhettä. Ne ovat kuin kotonaan niin autossa, laivassa, veneessä, hotellissa, ravintolassa tai missä ikinä liikummekin. Ne tietävät milloin ollaan rauhassa ja käyttäydytään, mutta saavat pelloilla ja luonnossa liikkuessa hepuleita touhuten sydämensä kyllyydestä.

Näistä asioista on meidän touhutiimi tehty.

Kommentit

Jätä kommenttisi