Lohiöljy testissä

: Touhutiimi : Kommentti: 0 Osuma: 690

Touhutiimi testaa DogInMotion Lohiöljyä

Lähetyksen saapuessa touhutiimin jäsenet olivat enemmän kuin tarpeeksi apuna laatikoiden avaamisessa. Kuonot olivat joka paikassa ja nenät nuuskuttivat tarkasti mitä laatikoista mahtaa löytyä. Muutaman kerran piti käskeä tiimiä poistumaan kauemmas kun avaamisesta ei meinannut tulla yhtään mitään apureiden ollessa liian innokkaita. Kaksi silmäparia liikkui samaan tahtiin nostaessani lohiöljypulloja pöydälle ja ilmassa oli vähän pientä jännitystä. Koirat kyllä tiesivät, että kyseistä ainetta on heidänkin kuppeihin tulossa ja nyt pulloja oli ah-niin-monta-vain-meille-kaikki-heti-tänne-ja-heti. Kärsivällisyys ei ole Fanin parhaita puolia ja kaverin läheisyys siinä samoilla apajilla ei ole kovin toivottavaa. Vähän piti Creditille näyttää kuonolla tökkäämällä, että mene kauemmas siitä minun pullojeni luota. 

Lohiöljy ei ole touhutiimille uusi tuttavuus, joten elimistö on siihen tottunut. Mikäli aloittaa ravintoöljyn syöttämisen ensimmäistä kertaa, kannattaa aloittaa 1/3 annostuksella ja nostaa 1-2 viikon kuluessa annostus normaaliin. Herkemmillä koirilla voi aluksi muuten vatsa mennä löysälle. Joillain saattaa myös esiintyä närästystä ja on koiria, joille öljyvalmisteet eivät tästä syystä aina sovellu. Meidän touhutiimillä ei ole kyseisiä ongelmia, joten pääsimme heti maistamaan ihan normaalilla annostuksella. Pullossa on kätevä annostelukuppi eli pulloa puristamalla kuppiin nousee tarvittava määrä öljyä, korkki auki ja kuppiin. Kätevää ja siistiä. Omaan nenään kalamainen tuoksu ei ole se mukavin, mutta koirien mielestä parempaa ei ole. Kupit nuollaan antaumuksella ja vilkuillaan sivusilmällä olisiko kaverin kupissa vielä jotain jaettavaa. Touhutiimille siis maistuu. DogInMotionin lohiöljyssä on myös A-vitamiinia (silmät, karva, iho) sekä D-vitamiinia (vastustuskyky, yleinen hyvinvointi, palautuminen).

Lohiöljyn valmistustapa on hyvin hellävarainen kylmäpuristusmenetelmä, jotta tärkeät Omegat säilyvät lopputuotteessa. Tuote pitää säilyttää kuivassa ja valolta suojattuna ja meillä avattua pulloa säilytetään jääkaapissa. Tuote säilyy kyllä avattuna myös huoneenlämmössä, mutta hapettumista voi hidastaa viileässä, tässä siis pieni vinkki. 

Tagit: lohiöljy

Kommentit

Jätä kommenttisi