Turkin- ja ihonhoito

Turkin- ja ihonhoito

Eläimille kehitetty – testattu ihmisillä

Washbar tuotevalikoima on testattu ihmisillä, ei eläimillä.  Ainesosat ovat 100% luonnollisia ja eettisiä sekä ne voidaan jäljittää alkulähteille saakka. Ei haitallisia kemikaaleja, keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja, parabeeneja tai GMO:ta. Tuotteet ovat ekologisia, biohajoavia ja pakkausmateriaalit kierrätettäviä. 

 • WashBar Original Soap,...

  9,50 €

  100% luonnolliset ainesosat, ei haitallisia kemikaaleja, biohajoava. Erinomainen ratkaisu vaikka jokapäiväiseen puhdistukseen, pesee hellävaraisesti. Rauhoittaa herkkää, ärtynyttä tai kutiavaa ihoa. Yksi palashampoo vastaa yli 600ml nestemäistä shampoota.

 • WashBar Tassuvoide 50ml

  16,00 €

  100% luonnolliset ainesosat, ei lisäaineita tai haitallisia kemikaaleja. Luomu mehiläisvahaan sekoitettujen öljyjen yhdistelmä, joka kosteuttaa, suojaa ja auttaa korjaamaan pieniä ihovaurioita antibakteeristen ainesosien ansiosta. Voide imeytyy helposti jättäen suojakerroksen anturoiden pinnalle. Vaikka lemmikkisi nuolisi tassujaan, ainesosat ovat täysin luonnollisia ja turvallisia.

 • WashBar Itch, kutinaa...

  23,00 €

  Ainesosat ovat 100% luonnollisia ja eettisiä sekä ne voidaan jäljittää alkulähteille saakka. Ei haitallisia kemikaaleja, keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja, parabeeneja tai GMO:ta. Tuotteet ovat ekologisia, biohajoavia ja pakkausmateriaalit kierrätettäviä. 

  Kutiava iho on yksi koirien yleisimmistä ongelmista, joten viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on käyttää ongelmaa lisääviä tuotteita. Kutisevan ihon hoitoon käytettävissä olevat shampoot ovat usein täynnä kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa enemmän ongelmia koiran herkälle iholle. WashBar shampoo on suunniteltu lievittämään kutinaa ja rauhoittamaan ihoa.

 • WashBar hevos&koira...

  16,50 €

  100% luonnolliset ainesosat, ei haitallisia kemikaaleja, biohajoava. Isompi palashampoo isommille eläimille, hevosille tai suuremmille koirille. Pesee hellävaraisesti rauhoittaen herkkää, ärtynyttä tai kutiavaa ihoa. Yksi palashampoo vastaa yli litraa nestemäistä shampoota.

 • WashBar Fresh shampoo 250ml

  22,00 €

  100% luonnolliset ainesosat. Ihanteellinen herkälle iholle. Tämä shampoo sisältää enemmän Neem-öljyä, joka yhdessä Manukan, setripuun, rosmariinin ja piparmintun puhtaiden eteeristen öljyjen kanssa hoitaa hellävaraisesti koiran turkkia ja herkkää ihoa. Manukaöljy ravitsee ihoa ja turkkia. Tämän shampoon tuoksu sopii myös maskuliinisille uroksille.