Tuotteet

 • DogInMotion nivelravinne...

  27,50 €

  250g

  Monipuolinen nivelvalmiste koirille, joka sisältää korkeita pitoisuuksia glukosamiinia, MSM, kondroitiinia, hyaluronihappoa sekä viherhuulisimpukkaa optimoidussa sekoitussuhteessa, tärkeitä ainesosia tarjoten erinomaisen tuen nivelten, jänteiden ja rustojen normaalille toiminnalle koiran eri elämänvaiheissa.

 • Mamut Pre-Run Drink 800g

  40,90 €

  Kova rasitus, treeni, kilpailu tai muu rasitus laittaa koiran kehon koetukselle. Siksi onkin tärkeää huolehtia koiran neste- ja energiavarastojen täydentämisestä ennen suoritusta. Mamut Pre-Drink sisältää kaikki koiralle oleelliset ainesosat nesteytykseen ja jaksamiseen rasituksessa. 

 • Braaaf 100% ilmakuivattu lohi

  5,90 €

  Braaaf Salmon Cubes on 100% ilmakuivattua lohta, jossa on vain 3,8% rasvaa. Lohikuutiot sisältävät välttämättömiä Omega 3 -rasvahappoja terveelle iholle ja turkille. Braaafin kalamakupalat eivät sisällä lisättyjä keinotekoisia maku- tai väriaineita. Rouskuva ja terveellinen herkku koirallesi. Palojen koko n. 2x2cm. Pakkauskoko 70g.

 • Spotted! Paikannusmerkki

  13,90 €

  Spotted on kaulapantaan tai valjaisiin ripustettava paikannusmerkki, jonka tiedot voidaan lukea älypuhelimella NFC:n tai QR-koodin avulla. Koodista selviää koiran ja omistajan tiedot, joiden avulla lemmikki ja omistaja saatetaan taas yhteen. 

 • DogInMotion Lohiöljy +

  14,50 €

  500ml

  Valmistettu 100% lohesta hellävaraisella kylmäpuristusmenetelmällä sisältäen Omega-3 (32%) ja Omega-6 (15,5%) rasvahappoja. Lisätty A- ja D-vitamiinia. 

 • Mamut Recovery Drink 800g

  34,90 €

  Kova rasitus, treeni, kilpailu tai muu rasitus laittaa koiran kehon koetukselle. Siksi onkin tärkeää huolehtia koiran neste- ja energiavarastojen täydentämisestä suorituksen jälkeen. Mamut Recovery Drink sisältää koiralle kaikki oleelliset ainesosat palautumiseen rasituksen jälkeen. 

 • Mamut Nutrition Shaker

  4,90 €

  Shakerilla voit sekoittaa Pre-Drinkin ja recovery Drinkin kätevästi. Tilavuus 600ml.