Nivelravinteet ja öljyt

Nivelravinteet ja öljyt

DogInMotion Nivel + ja Lohiöljy + sisältävät korkeita pitoisuuksia, optimoidussa sekoitussuhteessa, tärkeitä ainesosia tarjoten erinomaisen tuen nivelten, jänteiden, turkin ja rustojen normaalille toiminnalle koiran eri elämänvaiheissa. Nivelvaivat eivät ole vain ikääntyvien koirien ongelma, vaan niitä voi esiintyä ikään, kokoon tai rotuun katsomatta. Aktiivinen elämä, vauhdikkaat harrastuslajit, kova rasitus, ikääntyminen ja huono nivelterveys ovat perusteita täydennysrehuvalmisteiden käytölle.

 • DogInMotion nivelravinne...

  29,90 €

  250g

  Monipuolinen nivelvalmiste koirille, joka sisältää korkeita pitoisuuksia glukosamiinia, MSM, kondroitiinia, hyaluronihappoa sekä viherhuulisimpukkaa optimoidussa sekoitussuhteessa, tärkeitä ainesosia tarjoten erinomaisen tuen nivelten, jänteiden ja rustojen normaalille toiminnalle koiran eri elämänvaiheissa.

 • DogInMotion Lohiöljy +

  15,90 €

  500ml

  Keho tarvitsee Omega-3 ja -6 rasvahappoja ihon, turkin, aivojen, silmien normaaliin kehittymiseen ja toimintaan. Tiineyden aikana, ikääntyvillä, aktiivisilla sekä nivelsairauksista kärsivillä koirilla rasvahappojen tarve saattaa olla lisääntynyt. Lohiöljy+ on puhdistettua lohiöljyä erittäin korkealaatuista raaka-aineista ja valmistettu hellävaraisella kylmäpuristusmenetelmällä sisältäen Omega-3 (15,1%) ja Omega-6 (13,2%) rasvahappoja.

 • algoBARF 300g, Omega-3

  22,90 €

  algoBARF Omega-3-rasvahapot, 100% kasviperäinen meriperäinen mikrolevä (Schizochytrium limacinum). Sisältää runsaasti tulehduksia vaimentavia omega-3-rasvahappoja, kuten EPA, DHA ja DPA.